пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

     
                                                        Рольова гра «Хочу бути бібліотекарем»
             
                            Бібліотека – море книг,
                            Бібліотека – храм науки.
                            Переступайте наш поріг,
                            Беріть скарби нетлінні в руки.
    Як ви думаєте чи хочуть діти побути дорослими? Ходити на роботу, виконувати якісь завдання та командувати іншими? Коли я запитала про це у дітей, виявилось що вони не проти погратись у дорослих. Тож ми вирішили помінятись ролями, і саме напередодні дня бібліотек. Дітлахи – читачі виконували роботу бібліотекаря: обслуговували читачів, знаходили потрібні книги в фонді бібліотеки, записували у формуляри, проводили роботу з каталогами та розставляли картки.
Народна мудрість говорить так: на світі є три головних цінності: ХЛІБ - щоб бути сильним і здоровим, ЖІНКА – щоб не урвалась нитка життя, КНИГА – щоб не увірвався зв’язок століть!
Бібліотека – це відчинені двері у широкий світ, адже саме бібліотека багата книгами, які несуть тепло, радість і захоплюючі хвилини читання. Тож читайте книги, думайте, навчайтесь, бо людина без книги – це держава без майбутнього.
  З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек вітаю всіх бібліотекарів та читачів, які люблять книгу, зі святом. Творчих успіхів, вдячних читачів, хороших книг, допомоги від держави, здоров’я, миру та добробуту!








Немає коментарів:

Дописати коментар