пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

       Літературно-мистецький вечір «Зігріймо серце добротою!»
27 вересня  о 13 годині Буймерська сільська бібліотека радо зустрічала шанованих жителів сіл Буймер та Скрягівка. Свято присвячене Дню людей похилого віку та ветерана праці. На вечорі були присутні учасниці фольклорного колективу «Берегиня», жителі старшого віку села. Ведучі свята бібліотекар Ірина Шапувал та працівниця сільського Будинку культури Ольга Галенко вітали гостей зі святом, складаючи шану їхній праці, їхнім натрудженим рукам, їхнім чуйним серцям.                      
Повиростали ваші діти, душа ж не встигла постаріти,
Та тільки ваша сивина нагадує, що вже весна
В саду у вас одголубіла. а в вас за спиною ще є крила!!!
І планів 100 зробити треба,  бо є життя і є потреба!!!
Ці рядки  здається підходять для усіх Вас.Так повелося споконвіку, що молоді люди вчаться у старших. Ви є гідним прикладом, з вас потрібно брати приклад, адже ви умієте знаходити для себе джерело оптимізму, жити в гармонії , радіти кожному прожитому дню. Молоді потрібно брати приклад із цих людейОльга Галенко прочитала вірш-посвяту всім мамам «Спят ли мамы?», гуморески «Молода жінка», «Старий дурень».
Чудові вірші були прикрашені піснями у виконанні Директора Будинку культури Сергія Бєлова та Ольги Галенко: «Свадьба», «Жизнь», «Пісня про бабусю», «Мамина молитва», «Родительский дом» і всі дружно їм підспівували.
Слово для привітання взяв голова Буймерської сільської ради Микола Михайлович Комишанський, який підкреслив що в Буймері живуть найкращі, талановиті, працьовиті люди і побажав здоров’я і миру  кожному дому. За святковим столом швидко плинув час. Фольклорний колектив порадував своїм співом, виконавши цілий вінок українських пісень.
В бібліотеці оформлено книжкову виставку «Золота осінь життя».
Працівники культури вдячні Голові сільської ради Миколі Комишанському та ПП «Шаповал» за надану допомогу в проведенні свята.










                              

Немає коментарів:

Дописати коментар